Blog bejegyzések - 2013. november

Mennyi látogatót ér ma egy jó organikus pozíció? (friss tanulmány)

2013. november 28. · 19 hozzászólás

Címkék:

Kategóriák: Gyakori kérdések · Érdekességek

Friss tanulmányunkból kiderül, hogy az AdWords hirdetések elterjedése mellett, mit ér ma, 2013-ban egy jó pozíció a találati listán. Több mint 2.000 magyar kulcsszó közel 900.000 megjelenését és 80.000 kattintását vizsgáltuk.

Néha-néha lehet olvasni statisztikákat arról, hogy az USA-ban vagy esetleg Nagy-Britanniában milyen átkattintási arányokat jelent egy-egy jó pozíció. Az érdekessége ezeknek, hogy egész nagy eltérést […]

Tovább →

Érdemes még Meta Description elemet használni?

2013. november 20. · 24 hozzászólás

Címkék:

Kategóriák: Gyakori kérdések · Matt Cutts

Igen, de nem mindegy hogyan! Néhány mondatos összefoglalója az oldalnak, egyedi tartalommal. Ezzel kapcsolatban Matt Cutts (Google) ismét megválaszolt egy fontos kérdést.

Mi is az a Meta Description?
Mostanában viszonylag kevés szó esik erről az elemről ezért azoknak, akik kevésbé jártasak a keresőoptimalizálásban, néhány mondatban bemutatjuk.
A Meta Description az oldal HEAD részében elhelyezendÅ‘ meta elem. A következÅ‘ként […]

Tovább →

Új rangsorolási módszer a Google AdWords-ben

2013. november 12. · 13 hozzászólás

Címkék:

Kategóriák: Google AdWords

Akár csak az organikus találatokat, a fizetett hirdetéseket is egy adott algoritmus szerint rangsorolja a Google. Ez a ragsorolási metódus változott meg nem régen. A képlet kibővült egy új paraméterrel. Mostantól a hirdetésbővítmények is számítanak a hirdetések rangsorolásakor.

Hogyan rangsorolta a Google AdWords a hirdetéseket eddig?
Sok kezdÅ‘ hirdetÅ‘ (de sokszor még az is aki már régebben […]

Tovább →

Újítás a Google Webmestereszközökben - részletesebb biztonsági figyelmeztetéseket kapunk megújult helyen

2013. november 05. · 10 hozzászólás

Címkék:

Kategóriák: Google Webmaster Tools

Néhány napja egy új, a “Biztonsági problémák” (angolul Security Issues) eszközzel bÅ‘vült a Google Webmestereszközök. Mostantól egy helyen csoportosulnak a weboldal működtetésével kapcsolatos figyelmeztetések, problémás részek, sÅ‘t itt közvetlenül még felülvizsgálatot is kérhetünk honlapunkra.

A Google Webmestereszközök mostani újítása alapvetően a weboldalak biztonságos működtetésében segít nekünk, a honlapok feltörésének gyors figyelmeztetésében lépett előre.

Korábban egy-egy ilyen […]

Tovább →