LÁTOGATÓTERMELŐ TUDÁSPROGRAM
MOST és MINDÖRÖKRE

Könnyen alkalmazható, bizonyítottan működő, naprakész megoldások, amellyel végleg bebiztosítja magát a versenytársakkal szemben

Köszönjük, hogy érdeklődik a tudásprogramunk iránt! Illetve szeretnénk gratulálni is, mert biztosak vagyunk benne, hogy gyorsan és többszörösen megtérülő befektetésre szánja el magát! Olyan megoldást ajánlunk most ugyanis Önnek, mely garantáltan működik most és a jövőben is.

Átadjuk Önnek azt a tudást, azt a tapasztalatot, amit mi évek alatt szereztünk, finomítottunk, tökéletesítettünk és mellyel saját és ügyfeleink weboldalait szögeztük oda a találati listák élére.

Mi a weboldal tulajdonosok 6 leggyakoribb problémája?

1
Nincs elég látogató...
2
Visszaesett a látogatottság...
3
Tanácstalanok, hogy miként lehetne előrelépni...
4
Vannak látogatók, de nincs belőlük megrendelés...
5
Drága hirdetések révén szerzik a látogatókat...
6
Hétről hétre kijön valami újdonság, képtelenség ezt követni...

A legtöbb honlap ezekkel a problémákkal küzd. Sokan ilyenkor kezdenek el hirdetni az AdWords-ben, vásárolnak hirdetési felületet, amivel nincs is különösebb probléma, csupán annyi, hogy ezért borsos árat kell fizetni és ehelyett vagy e mellett lehet olcsóbban, gyakorlatilag ingyen is látogatókat szeretni.

A legtöbb induló vagy már működő cégnek nincs akkora marketing kerete, hogy megfizesse a drága TV vagy rádió hirdetéseket, sőt a nagy márkák is egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az online megjelenésre. Önmagában egy weboldal azonban még nem elegendő! Ha nincsenek látogatók, akkor kidobott pénz volt az egész. A látogatószerző módszerek közül a legköltséghatékonyabb a keresőoptimalizálás, ami ráadásul nagyon értékes látogatókat szállít, folyamatosan. Akkor is, amikor épp nem költ hirdetésekre.

Ha figyelemmel követi a megjelenő cikkeket, bejegyzéseket, akkor láthatja, hogy mennyi újdonság, mennyi változás jelenik meg hétről hétre. Egyre komplexebb a feladat és nehéz eligazodni a számtalan írás közt. A néhány évvel ezelőtt működő stratégiák már elavultak. Sőt! Vannak köztük olyanok, melyek alkalmazása végzetes lehet! Ha nem alkalmazkodik a változásokhoz, akkor a weboldala látogatottsága visszaesik!


A JÓ HÍR:
VAN HATÉKONY MEGOLDÁSUNK A FOLYAMATOS FEJLŐDÉSRE,
WEBOLDALA TELJESÍTMÉNYÉNEK NÖVELÉSÉRE


A MEGOLDÁS:

KERESŐOPTIMALIZÁLÁS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE 2.0
tudásprogram = aktuális tudásanyag folyamatos frissítéssel

Több látogató, több ügyfél, több profit akár néhány hét alatt

Keresőoptimalizálás lépésről lépésre tudásprogram

A ma elérhető legaktuálisabb, bizonyítottan működő technikákat tartalmazó, már több száz weboldalon eredményesen alkalmazott tudásanyag. Lépésről lépésre, példákkal illusztrálva mutatjuk be azt, hogy miként tudja megtölteni weboldalát látogatókkal.

Ráadásul egyedülálló módon, ez nem egyszerűen csak egy oktatóanyag, hanem a folyamatos frissítések révén, mindig naprakész tudásprogram.

Önnek az újabb frissítésekért egy fillért sem kell fizetnie!

Átdolgozott kiadás,
több mint 440 oldal


A Keresőoptimalizálás lépésről lépésre tudásprogram tartalma

Keresőoptimalizálás lépésről lépésre Keresőoptimalizálás lépésről lépésre tudásanyag, elektronikus könyv, e-book, mely PDF formátumban érhető el. Tartalmazza a jelenleg elérhető legjobb módszereket arra, hogy weboldalát a találati lista élére repítse, releváns, nagyszámú látogatókat gyűjtsön, vevőket, ügyfeleket szerezzen. A tudásanyagban több mint 440 (A4-es) oldalon keresztül fejtjük ki a keresőoptimalizálás rejtelmeit, részletekbe menően, példákkal, ellenőrző listákkal, hasznos függelékekkel.
Díjmenetesen letölthető frissítések: Mivel a keresőoptimalizálás folyamatosan változik, alkalmazkodni kell az újdonságokhoz. Mi rendszeresen frissítjük az oktatóanyagunkat, amihez Ön ingyenes hozzáfér. Így tudjuk biztosítani, hogy weboldala nem csak most kezd el látogatókat termelni, hanem ez a jövőben is így lesz.
100% pénzvisszafizetési garancia Kockázat nélküli befektetés: 100% pénzvisszafizetési garancia
Annyira biztosak vagyunk abban, hogy kiadványunkkal elégedett lesz, és a segítségével jelentős eredményeket fog elérni, hogy 100%-os, azonnali pénzvisszafizetési garanciát vállalunk rá.


Kérem most ►Mielőtt megvásároltam kiadványukat, már optimalizáltunk oldalunkat. 2005-ben kezdtünk el foglalkozni a témával, a szakirodalmat külföldi weboldalakról szereztük be. Maradtak megválaszolatlan kérdéseink, ezért vásároltuk meg könyvét.

Az anyag valóban használt, kísérleteztünk a leírtakkal és működtek. Érthetően, érdekesen és szakszerűen fogalmaz.

Havonta több mint 300 ezer user érkezik oldalunkra a Google által, ingyen, hála a jól optimalizált oldalunknak. Remélem, leendő konkurenseink soha nem vásárolják meg ezt a könyvet!

www.globalplaza.hu
(Vásárlást előkészítő portál, kétszer az Év honlapja, havonta több mint 400 000 user)


Elérhető eredmények

A keresőoptimalizálás időt és munkát igényel. Kezdetben több befektetésre, később kevesebb, de folyamatos munkára van szükség . A látogatottság növekedése viszont már néhány hét elteltével beindul, így a befektetett munka és a tudásanyag ára már nagyon hamar meg fog térülni.

A folyamatos munkával a látogatószám is folyamatosan növekszik. A megfelelő stratégia kiválasztásával rendkívül magas látogatószámot és profitot fog elérni. Használja az általunk nyújtott lehetőséget, mert így megelőzheti konkurenciáit és ezzel rövid- és hosszútávon is hatalmas előnyre tehet szert!

Saját weboldalunkat (www.SeoTools.hu) 2007-ben indítottuk. A saját területünkön meglehetősen erős a verseny, hiszen konkurenseink szintén keresőoptimalizálással foglalkoznak. Büszkék vagyunk arra, hogy az indulást követően néhány hónap elteltével oldalunk felkerült a találati lista 1. oldalára, majd 2008 első felében a legerősebb kulcsszavainkra (pl.: keresőoptimalizálás, seo) elértük, hogy a top 3-ban legyünk és azóta is tartjuk helyezéseinket.
Kell ennél jobb referencia?

A tudásprogramunk révén minden olyan részletet megmutatunk, amely a legjobb pozíciók eléréséhez szükséges!


Kezdhetjük?Tudásanyagukat eredményesen használtam, amikor oldalunk optimalizálásával foglalkoztam, aminek persze sosem lesz vége, így a múlt idő nem is jogos. Az eredménye 6-as PR, ami nagy siker nekünk és többek között Önöknek is köszönhetünk, köszönjük.

Huszerl József
www.pafi.hu

Állítsa növekedő pályára weboldala látogatottságát!
"Rendben, eddig jól hangzik, de mennyibe kerül?"

Gyakorlatilag 20 éve foglalkozunk keresőoptimalizálással, weboldalunkat 16 éve indítottuk. A 20 év alatt felhalmozott szaktudást foglaltuk össze a Keresőoptimalizálás lépésről lépésre tudásanyagunkba.

Valójában nem is az a lényegi kérdés, hogy mennyibe kerül, sokkal inkább az lesz a megdöbbentő, hogy milyen gyorsan fog megtérülni!

Nézzük ezt a számok nyelvén:

 • Egy hozzáértő SEO tanácsadó felbérlése alsó hangon 300.000 forintba kerülne legalább mire a teljes folyamaton végigmennek és tisztában lesz a feladatokkal. És persze utána jön még csak a megvalósítás.

 • Lehetőség van persze a kivitelezést is kiszervezni, ahol mi azt feltételezzük, hogy a teljes körű munkát lelkiismeretesen elvégzik a weboldal tulajdonosával együttműködve. Ez esetben a teljes költség 500.000 forinttól több millió forintig is terjedhet. (versenytől, feladattól függően persze)

 • Ezzel szemben a Keresőoptimalizálás lépésről lépésre tudásprogram
  ára csupán: 20.000 Ft (+áfa)

Ismer még egy ilyen egyszeri és ilyen alacsony költséggel járó, kockázatmentes befektetést, amit aztán folyamatosan INGYEN termeli az érdeklődőket, vevőket? Egy havi telefonszámla vagy egy tank benzin áráért?

Még akkor is jó döntés, ha végül a feladatok egészét vagy egy részét külső munkatársa bízza, mert egyrészt így a munkáját is le tudja ellenőrizni, másfelől sokkal hatékonyabb lesz az együttműködés.


Kérem most azonnal ►A könyv megvásárlásakor az első gondolatom az volt, hogy kicsit magas az ár, amelyet kér érte. Ennek ellenére megvettem, és egy kicsit se bánom, hogy kiadtam ezt az összeget a könyvért. A könyv valóban átfogó képet nyújt a vásárlónak az optimalizálásról, legyen szó kezdőről vagy haladóról. Ezen könyv birtokosa nagyon sok kutatómunkától szabadul meg. Nem tudom, hogy önnek mennyi munkája van ebben a könyvben, de valószínűleg években mérhető, tehát minden elismerésem.

Murvai Ferenc


Örök frissítés, naprakész tudás, DÍJMENTESEN
Mivel az internet is folyamatosan változik, nem tudhatjuk előre, hogy milyen újdonságokat tartogat számunkra a jövő. Ezért döntöttünk úgy, hogy a Keresőoptimalizálás lépésről lépésre oktatóanyagunkat folyamatosan frissíteni fogjuk és ezt vásárlóink részére ingyenesen el is jutattunk. Így tehát Ön nem (csak) egy tudásanyagot vásárol most, hanem egy olyan programban vesz részt, melynek révén odaszegezheti weboldalát a találati listák élére.

Kungl István és Zsolt kiadványa kiválóan segitett abban, hogy a Stilltech Kft a legjobb pozicióban tünjön fel ! A látogatások száma egyre gyarapodik, a sikeres üzlet egyik alappillérjének számit ez az anyag. Gratulálok hozzá és várom már a folytatást!

Román László
www.stilltech.eu


Kockázatmentes - 100 napos 100%-os pénzvisszafizetési garancia
100% pénzvisszafizetési garancia Szeretnénk megkönnyíteni a döntését azzal, hogy befektetésének teljes kockázatát átvállaljuk! Biztosak vagyunk abban, hogy a tudásanyagunkkal eredményesen fogja növelni weboldala látogatottságát, új ügyfeleinek számát, ezért bátran vállalunk termékünkre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát! Garanciánk a megrendeléstől számított 100 napig él, és ezt is csak azért vezettük be, hogy kicsit ösztönözzük majd az oktatóanyag felhasználására, az ott olvasottak alkalmazására.


Vágjunk bele ►Tények és tévhitek

TÉNY: Az egyetlen állandó jelenség a keresőoptimalizálásban az, hogy folyamatosan változik.

Panda, Pingvin, Hummingbird, vagy más néven Kolibri. Mindeközben bejöttek a megkerülhetetlen közösségi oldalak. Aki nem alkalmazkodik, az elbúcsúzhat a forgalomtól,a bevételtől és végignézheti, ahogy vállalkozása hanyatlik. Alkalmazkodjon a változásokhoz, mert így megmentheti weboldalát és még versenytársait is megelőzheti!


TÉNY: Ma már sokkal többen hirdetnek az Adwords-ben, mint 1-2 éve. A hirdetések a találati lista fölé helyezésével pedig csökkent a természetes pozíciók értéke.

Ma már szinte nincs olyan szakterület, ahol ne jelennének meg fizetett hirdetések a találati listákon. Néhány éve már a természetes lista előtt is megjelennek fizetett hirdetések (ide bekerülni általában nagyon költséges). Ez magával hozta, hogy csökkent az ingyenes listából érkező forgalom egy-egy fontosnak tartott kulcsszóra.
Következmény: Mindez azt jelenti a keresőoptimalizálók számára, hogy ha nem változtat a SEO stratégiáján, akkor a látogatóinak száma, a pozíciók megtartása mellett is folyamatosan csökken.
Megoldás: Új stratégiára van szükség, új szemlélettel kell a feladatnak nekiállni és a pozíciók mellett elsősorban a látogatószerzésre koncentrálni. Hagyja, hogy konkurensei elköltsék a pénzüket a legdrágább kulcsszavakra, amíg Ön sokkal több profitot termel és mindezért még fizetnie sem kell.


TÉNY: Nem a keresőoptimalizálás az egyetlen látogatószerző módszer, de ezzel lehet kis befektetéssel, nagy forgalmat és a kiemelkedő profitot elérni.

A keresőoptimalizálásnak ez az egyik olyan eleme, ami nem változik szerencsére. Így volt ez már 5-6 évvel ezelőtt, és így van ez ma is. Ráadásul a legértékesebb látogatókról van szó, hiszen azután érdeklődnek, amivel a weboldalunk foglalkozik. A fizetett hirdetések is hatékonyak lehetnek, de a keresőoptimalizálással elérhető profit nagyságrendekkel magasabb. Valamint ezzel hosszútávra is biztosítható a látogatószerzés, nem úgy, mint a fizetett hirdetéseknél. Ott, ha nem hirdet, nincs forgalom, nincs bevétel.


TÉNY: Szomorú, de azok a módszerek, melyek néhány éve működtek, ma már nem vagy csak részben működnek!

"Releváns tartalom, néhány külső link" - Ez ma már önmagában nem elég. A keresőoptimalizálás sokkal kifinomultabb, komplexebb lett a korábbi évekhez képest. Soha nem volt ilyen összetett a feladat. Ha nem alkalmazza a legújabb módszereket, ha nem alkalmazkodik a legújabb rangsorolási elvekhez, akkor elveszíti a látogatói egy jelentős részét és versenytársai megelőzik.


TÉNY: A tudásprogram módszerei garantáltan működni fognak 1 év múlva is

Az általunk összeállított oktatócsomag a lehető legaktuálisabb olyan technikákat tartalmazza, melyek bizonyítottan működőek és melyeket a Google nem büntet. Tehát weboldala büntetés biztosan nem fog kapni, ha betartja a javaslatainkat, de idővel megjelenthetnek új módszerek, újabb rangsorolási elvek, amivel tartani kell a lépést. Bár a keresőoptimalizálás folyamatosan változik, nem kell félnie attól, hogy a tudásanyagunk elavulttá válik, mert egyedülálló módon mi folyamatosan frissítjük anyagunkat és azt díjmentesen elérhetővé tesszük ügyfeleink számára!


TÉVHIT: "A SEO már lejárt lemez, nem érdemes vele foglalkozni" - Valóban?

A jelenlegi statisztikák még mindig azt bizonyítják, hogy ezzel lehet hosszú távon állandó magas látogatószámot és profitot elérni. Igaz ugyan, hogy ehhez a legújabb módszereket kell alkalmazni, ami viszont folyamatos fejlődést és profitnövekedést jelenthet! Használja ki, hogy a legtöbb ellenfele még biztosan nem használja ezeket a megoldásokat!


TÉVHIT: "Azt hittem csak a webfejlesztő feladata a keresőoptimalizálás" - NEM!

A keresőkből érkező eredményes látogatószerzés csak részben függ a weboldaltól, pontosabban annak szerkezeti megvalósításától. Sokkal több olyan tényezőre is figyelni kell, ami nem a programozó feladata. A keresőoptimalizálás komplex feladat lett, amelyben Önnek, mint a saját területén jártas szakembernek is részt kell vennie. Ez eddig sem volt másként, de most már az sem nem mindegy, hogy ezt miként teszi!Szegezze oda weboldalát a találati listák élére ►9 hónapja vásároltam meg optimalizálásról szóló könyvét, melynek eddig csak egy kisebb részét valósítottam meg. Oldalunk, amelyet egy "profi" ismerősöm optimalizált -amíg kézbe nem vettem a dolgot- a 7-8 helyről az 1-4 helyre ugrott a legfontosabb keresőszavunkra.

Még mindig rengeteg "puskapor" van az anyagban, így biztos vagyok benne, hogy segítségével tartósan a legjobbak között tudom tartani oldalunkat.

Köszönöm a könyvet!

Sebők Attila
www.vizetiszom.hu


Tudásprogramunk Önnek szól, ha Ön

 • cégvezető, weboldal tulajdonos, vagy a weboldalért felelős személy, aki a lehető legtöbb látogatót akarja megszerezni a keresőkből.

 • online marketinggel foglalkozik és ügyfeleinek szeretne minél több látogatót szerezni a keresőkből.

 • webmester, webfejlesztő, aki keresőoptimalizált, látogatott weboldalakat akar készíteni.

 • most vág bele az internetes világba, és már most felismeri, hogy mit sem ér egy weboldal látogatók nélkül.

 • bár igénybe vesz külső segítséget, szeretné jobban ellenőrizni a folyamatokat, hatékonyabb együttműködésben dolgozni.


Néhány további visszajelzés ügyfeleinktől

Gratulálni szeretnék a Keresőoptimalizálás lépésről lépésre könyvedhez. Nagyon összeszedet lényegretörő és nem utolsó sorban korrekt és őszinte.

Kevés embert ismerek aki a megszerzett tudást így átadta volna (szinte jelképes összegért).

Még egyszer gratulálok a munkádhoz és további sok sikert kívánok neked.

Jakubinyi Roland
Market-Lines Kft.

Nekünk már a vásárlást követő 3. vagy 4. nap többszörösen megtérült a könyv ára, mert 2-3 apróság változtatásával több fontos kulcsszavunkra is bekerültünk az első 5 találat közé (korábban 20 és 30 között voltunk). Nem is gondoltuk volna, hogy ilyen gyorsan jelentkeznek majd az eredmények. Persze azóta még többet akarunk, folytatjuk a munkát a pozíciók megerősítése érdekében, illetve újabb kulcsszavakra is igyekszünk jó helyezéseket elérni. Köszönjük! Jó döntés volt.

Kovács János
(a weboldalunkat kérem ne tüntesse fel, mert szeretnénk lépéselőnyben maradni a konkurencia előtt)

Szeretném köszönetemet kifejezni, mert a honlapom két hét alatt page rank nélkül is majdnem mindenkit maga mögé utasított.

Éjt nappallá téve dolgoztam a 32 aloldalas honlapomon és szinte ettem az e-book oldalait. Szerintem még sok mindent nem végeztem el, de már ma este pezsgőt bontottunk a feleségemmel gondolatban.

Először kételkedtem benne, hogy megéri-e a könyv az árát, de most már nem kételkedem. A keresőoptimalizálást segítő eszközök pedig maguk a csodák. Nagyon jók.

Üdvözlettel:
Korbán Krisztián

Az említett könyvet végig olvastam és nyugodt lelkiismerettel kijelenthetem, hogy a témában ilyen alapos ismereteket adó anyaggal még nem találkoztam.

Jó dolognak tartom, hogy olyan ismereteket is betett az anyagba, ami csak közvetetten tartozik a keresőoptimalizálás témakörbe, de aki jobban bele szeretne mélyülni a témába, az ezáltal szélesebb tudásra tehet szert. Ha van újabb ismerete és hajlandó megosztani másokkal, vagy szélesítené a témakört én szívesen látnám.

Jónak tartom a könyv tagolását is.

Gratulálok az alapos és kitartó munkájához és remélem, hogy még sokáig kitart az az elkötelezettsége és lelkesedése a témakör iránt, amit eddig tapasztalni lehetett.

Lendvai János
www.bmkv.hu


Én is kérem ►6 ok, amiért érdemes most befektetnie a tudásprogramunkba
1
mert itt az ideje, hogy tudásunkkal weboldala végre elkezdjen látogatókat, vevőket termelni
2
mert már egy bizonyított, egyedülálló és napra kész tudásanyagot kap kézhez
3
mert a legújabb, működő módszerekkel most megelőzheti konkurenseit
4
mert a folyamatos frissítések révén naprakész tudást, tippeket, trükköket fog kapni, a jövőben is melynek köszönhetően oda is szegezheti weboldalát a találati lista élére
5
mert egy olyan minimális költségű befektetést ajánlunk, mely gyorsan és többszörösen fog megtérülni
6
mert a 100%-os pénzvisszafizetési garancia révén, a befektetés teljes kockázatát átvállaljuk

Kockázatok és mellékhatások tekintetében...
Ha nem csatlakozik tudásprogramunkhoz, előfordulhat, hogy
1
olyan végzetes hibát követ el, ami miatt a Google a találati lista végére sorolja weboldalát.
2
weboldala nem szerez látogatót, nem termel ügyfelet.
3
a jelenlegi látogatottság fenntartásához egyre több pénzt kell majd költeni fizetett hirdetésekre.
4
jelenlegi helyezései romlanak, látogatottsága visszaesik.
5
weboldalával nem sikerül megközelíteni a találati lista elejét sem.
6
konkurensei versenyelőnyre tesznek szert, amit később nehezebb lesz behozni.

További kérdése van? Írjon nekünk!

Kockázatmentes, megtérülő befektetés igénylése
MEGRENDELÉS
Elérhetőség
Számlázási adatok
Postázási adatok
Összesen
20.000 Ft + áfa = 25.400 FtKeresőoptimalizálás lépésről lépésre 2.0 tudásprogram

Keresőoptimalizálás lépésről lépésre tudásprogram
 • Aktuális, bizonyítottan működő technikák a látogatók tömeges és ingyenes begyűjtésére
 • Tartalmazza a jelenleg elérhető legjobb módszereket arra, hogy weboldalát a találati lista élére repítse
 • A frissítések révén a jövőben is aktuális tudásanyag
 • Egyszeri költség, folyamatos látogatószerzés
 • Kockázatnélküli befektetés: 100%-os pénzvisszafizetési garancia
Mindenkinek nagyon ajánlom, aki már felismerte a keresőoptimalizálás szükségességét, de azoknak még inkább akik nem is hallottak róla...

Aranyos Attila
Kockázat nélkül: 100%-os pénzvisszafizetési garancia
Pénzvisszafizetési garancia
Díjmentes frissítés
Adatait bizalmasan kezeljük
Ügyfélszolgálat:
kapcsolat@seotools.hu
+36 20 424 7562

Mi történik a megrendelés után?

Visszaigazolást küldünk a megrendeléséről a megadott e-mail címre, benne a rendelési azonosítóval, az utaláshoz szükséges adatokkal, számlaszámmal és az ehhez kapcsolódó tudnivalókkal. Az utalásnál kérjük, hogy a megjegyzés mezőben tüntesse fel a rendelési azonosítót. Az átutalást követően e-mailben azonnal küldjük a tudásanyagunkat, a megadott postacímre pedig küldjük a vásárlástól szóló számlát. Ha a pénzügyi teljesítéshez valami miatt nem elég Önnek a díjbekérő levelünk, vagy a proforma számlánk, akkor kérjük a megrendelést követően ezt jelezze nekünk az ügyfélszolgálaton: kapcsolat@seotools.hu

Keresőoptimalizálást segítő eszközök
Elérhető Ingyenes minden látogatónak
Zárolt - regisztráció szükséges Regisztráció* szükséges

* a regisztráció ingyenes
Ajándék bónuszok
Gyors döntését most
3 bónusszal is jutalmazzuk!
Bónusz #1: PDF dokumentumok keresőoptimalizálása
Bónusz #2: Képek keresőoptimalizálása
Bónusz #3: Milyen 13 alapvető dolgot kell tudnia egy optimalizált oldalnak
Igénybe vehető még:
20:00


Kérem a bónuszokat ►