Blog bejegyzések - 2013. szeptember

Hummingbird (magyarul Kolibri) - Itt az új Google algoritmus

2013. szeptember 30. · 19 hozzászólás

Címkék:

Kategóriák: Google update & export · Hummingbird · Keresés

A Google 15. születésnapján jelentette be, hogy a találati listákat már egy teljesen új algoritmus szolgálja ki. (A váltás gyakorlatilag már egy hónapja megtörtént, de csak most jelentették be hivatalosan.) Az új keresÅ‘motor Hummingbird, vagy lefordítva Kolibri néven került bevezetésre. LegfÅ‘bb lényege, hogy a találati lista nem csak a keresÅ‘kifejezéseket igyekszik összepárosítani az adatbázis […]

Tovább →

Megváltozott az Ön webhelyére mutató linkek jelentés

2013. szeptember 24. · 10 hozzászólás

Címkék:

Kategóriák: Google Webmaster Tools

Nemrég jelentette be a Google, hogy megváltoztatták “Az Ön webhelyére mutató linkek” jelentésben található listát a Webmestereszközökben. Eddig is körülbelül 100.000 hivatkozást láthattunk, de abc sorrendben. Ez azt jelentette, hogy elÅ‘fordulhatott olyan eset, hogy a lista egy része, és sokszor a lényegi része, nem volt látható.
Az újítás után ugyanúgy maximum 100.000 link látható, de ezek már […]

Tovább →

A Google Analytics jövőre nem támogatja Internet Explorer 8-at

2013. szeptember 19. · 1 hozzászólás

Címkék:

Kategóriák: Google Analytics

A Google Analytics kezelőfelületét már csak három hónapon át tudják majd elérni az Internet Explorer 8 felhasználói. Nemrég jelentette be a Google Analytics csapata.
Ezután nem tudják majd használni ilyen böngészővel a Google Analytics jelentéseit. Elmondásuk szerint az elkövetkező újításokat ugyanis korlátoznák 8-as, vagy a korábbi a verziókhoz való alkalmazkodás.

A felhasználói élmény növelését tartják szem elÅ‘tt, […]

Tovább →