a nagy webkalauz

Olyan tudásbázist ajánlunk, amivel végre költséghatékonyan és mérhetően maximalizálhatja honlapjának eredményességét!

A Nagy Webkalauz

Hatékony weboldal teljesítménynövelést segítő információ csomag 100 %-os pénzvisszafizetési garanciával!

Ahogy ügyfeleinkkel együtt dolgoztunk, weboldalakat és eredményeket elemeztünk egyre nyilvánvalóbbá vált számunkra, hogy nagyon sokszor a látogatott weboldalak nem hoznak elég vásárlót, elég profitot. Arra kellett rájönnünk, hogy nagyon sokan keresőoptimalizálásnak megfelelően építették fel weboldalukat, de sok egyéb szempontra nem figyeltek. Oldaluk nem teljesít megfelelően, veszteségesen hirdetnek, ha egyáltalán mérik a kampányok eredményességét. Az élet adta tehát az ihletet, hogy készítsünk egy olyan komplett tudásanyagot, mely segít eligazodni a lehetőségek és feladatok rengetegében számos területen.

Ezzel a tudásbázissal az a célunk, hogy segítsük a weboldal tulajdonosokat olyan honlapok üzemeltetésében, melyek kiemelkedően jó eredményeket, jó konverziókat érnek el. Segítsük a nehezen megszerzett látogatókat vásárlóvá, ügyféllé konvertálni, és mindezt költséghatékonyan. Tudjuk, hogy ez nagyon összetett feladat, rengeteg dolgot kell szem előtt tartani, de tudásunk legjavát kínáljuk A Nagy Webkalauz-ban, s bízunk benne, hogy oktatóanyagunk megoldást nyújt ezekre a problémákra.

Ugrás a megrendeléshez >>

6 pillér: A Nagy Webkalauz témái 388 oldalon keresztülFelhasználóbarát weboldal (webergonómia)

1.) Felhasználóbarát weboldal (webergonómia)

Ha nem jönnek az eredmények, ha kevés a profit a látogatószámhoz képest, akkor bizony érdemes elgondolkodni azon, hogy a honlap minden eleme rendben van-e. Sorra vesszük, hogy a hatékony weboldalon minek és milyen formában kell szerepelnie. Sokszor egy-egy apró módosítás alapjaiban változtatja meg a weboldal eredményeit. Működő ötletetek, bevált, tesztelt módszerek, hogy weboldala hozni tudja azt, amire valójában képes.


Google Analytics

2.) Google Analytics

A Google Analtytics eszközt sokaknak nem kell bemutatni. Megdöbbentő, ugyanakkor hogy a legtöbben ugyan nézik a weboldaluk látogatottságát, mégsem látják az igazi eredményeket (persze ez nem az ő hibájuk, de miért ne használnák ki Ők is a lehetőségeket?). Azokat a lekérdezéseket, adatokat, egyedi jelentéseket mutatjuk meg, melyeket mi is nap, mint nap használunk, s melyek segítik a weboldal tulajdonosát üzleti döntései meghozatalában.

  • Jó lenne tudni pontosan, hogy mennyi profitot termelt egy kampány, illetve nyereséges-e egyáltalán?
  • Szeretné tudni, hogy a weboldala mely részét kell még erősíteni ahhoz, hogy a konverziók javuljanak?
  • Konkrét példákat, beállítási lehetőségeket, mintajelentéseket mutatunk.

Google AdWords

3.) Google AdWords

A PPC hirdetés ma az egyik legköltséghatékonyabb fizetett hirdetési eszköz. Hogy lehet mégis, hogy sokaknak még így is veszteséges? A rossz beállítások, szinte mindig elkerülhető felesleges költségeket eredményeznek. Nem elég ugyanakkor csak a hirdetési szöveget és a kulcsszavakat beállítani, ennél azért többről van szó. A sikeres kampányok futtatásához több kell, mint egy kulcsszólista és a licitek beállítása az AdWordsben. Saját tapasztalatok alapján ezt kitanulni költséges mulatság lenne. Kiadványunkból ön elsajátíthatja ezeket a fortélyokat, így nem kell elköltenie az akár több 100.000 Ft-ot is meghaladó tanulópénzt.


Google AdSense

4.) Google AdSense

Akiknek nincs több tízezer látogatójuk naponta, de szeretnének hirdetéseket megjeleníteni a weboldalukon, azoknak az AdSense kiváló megoldás lehet némi nyereség elérésére. Illúzióink azért ne legyenek, az ilyen hirdetésekre nem érdemes fő bevételi forrásként tekinteni, de egy kis leleménnyel lehet maximalizálni a profitot, a kampányok teljesítését.


Bevezetés a közösségi médiába

5.) Bevezetés a közösségi médiába

Napjainkban talán ez a témakör lehet a legnagyobb újdonság. Gomba módra szaporodnak az olyan weboldalak, melyek részt vesznek valamelyik közösségi médiában is. Ennek eredményességéről, megtérüléséről még korai lenne nyilatkozni. Be kell vallanunk, hogy saját magunkat sem szántuk még rá, hogy weboldalunkat szerepeltessük valamely közösségi oldalon, bár több ügyfelünknél sikeresen alkalmazzuk. (Blogot vezetünk, de nem a mindennapi tevékenységünket osztjuk meg rajta, hanem inkább hasznos cikkeket igyekszünk olvasóinkhoz eljuttatni) Nem célunk, hogy ebben a témában a legapróbb feladatokkal is foglalkozzunk, sokkal inkább szeretnénk egy áttekintést adni a lehetőségekről, beszámolni a várható eredményekről.


Google Webmaster Tools

6.) Google Webmaster Tools

Bár erről a Keresőoptimalizálás lépésről lépésre anyagunkban is olvashat, A Nagy Webkalauz sem lenne teljes, ha ezt kihagynánk. Igyekszünk ezért egy kicsit más szemmel tárgyalni ezt a lehetőséget.

Ugrás a megrendeléshez >>

Örök frissítés

A Keresőoptimalizálás lépésről lépésére kiadványunkhoz hasonlóan A Nagy Webkalauzt is folyamatosan frissíteni fogjuk. Természetesen minden vásárlónk számára díjmentesen elérhetők lesznek az újabb kiadások.

A kiadvány formátuma

A frissítések végett az oktatóanyag e-book, PDF formában tölthető le, mivel így tudjuk biztosítani minden vásárló részére a legkényelmesebben az új kiadás elérhetőségét.

Feltétel nélküli 100%-os garancia

A teljes kockázatot átvállaljuk. Ha nem tetszik végül az anyag, küldjön egy e-mailt és visszautaljuk a könyv árát. A garancia a Keresőoptimalizálás lépésről lépésre oktatóanyaghoz hasonlóan 100 napig él.

Mennyibe kerül?

A Nagy Webkalauz árát 30.000 Ft + áfa összegben határoztuk meg.

Amit szeretnénk kérni...

Az Ön véleménye különösen fontos számunkra! Ezért szeretnénk kérni, hogy a vásárlás, illetve a kiadvány elolvasása után ossza meg velünk véleményét, javaslatait. Bármilyen visszajelzés hasznos lehet, hogy az oktatóanyagot tovább tökéletesítsük.

Olvasson néhány véleményt az oktatóanyagról

A Keresőoptimalizálás lépésről lépésre könyvet nagyon hatékonyan tudtuk alkalmazni, ezért már bizalommal fordultunk az új kiadvány felé. Véleményem szerint nem fogjuk megbánni ezt a befektetést sem.

Már most sok ötletet, javaslatot megvalósítottunk, pedig csak a könyv felénél tartunk.

Köszönjük!
Molnár Gábor
Relier Consulting Kft.
Ügyvezető Igazgató

Minden elismerésem a szerzőké!

Végre egy kimerítő leírás a weboldalakról, és mindez magyar nyelven, közérthetően. Kiváncsian várom a további témákat is.

Még szeretnék nagyon sok honlapot csinálni, de most már egészen másképp fogok nekilátni és megnyugtató érzés, hogy ebbe a könyvbe bármikor belelapozhatok, ha elakadok.

További jó munkát kívánok és remélem megörvendeztetnek minket még hasonló leírásokkal!

Puskás András
Czinger Kft.

Bölkény János Szeretnék gratulálni a könyvükhöz, egy nagyon átfogó anyagot állítottak össze - talán nem is találkoztam még ilyen széles spektrumot lefedő kiadvánnyal az internet marketinget illetően, mint a Nagy Webkalauz.

Köszönettel:
Bölkény János
marketing tanácsadó
Profit & Partners Tanácsadó, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Megéri?

Megér Önnek most egy kissebb összegű bekfektetést, hogy utána a weboldala folyamatosan még több profitot termeljen vagy költséghatékonyabban működjön? Véleményünk szerint a termék egy-egy különálló fejezete önmagában is nagyon sokat segíthet Önnek. Ha csak egy kampányt sikerül optimalizálni, eredményesebbé tenni, vagy egy-egy olyan módosítást elvégezni a weboldalán, amely több megrendelőt, bevételt hoz Önnek, akkor a mostani befektetés többszörösen megtérül.

Összefoglaló

Összefoglalva tehát a Keresőoptimalizálás lépésről lépésre kiadványunk az értékes látogatók begyűjtéséről gondoskodik, majd annak folytatásaként A Nagy Webkalauz által olyan tudásanyagot kaphat, amelynek segítségével nemcsak látogatott lesz a weboldala, hanem profitábilis és hatékony is. Mindezt olyan felbecsülhetetlen ismeretekkel egészítettük ki, amelyeket az évek tapasztalatai alatt gyűjtöttünk össze.

Ugrás a megrendeléshez >>


Még nem tudom, kérdésem van >>

Megrendelés

E-mail cím*:
Vezetéknév*:
Keresztnév*:
Telefon*:
Számlázási adatok
Név*:
Irányítószám*:
Város*:
Cím*:
Postázási adatok
Név*:
Irányítószám*:
Város*:
Cím*:
Összesen: 30.000 Ft + áfa = 38.100 Ft


A Nagy Webkalauz
Ajánlatunk:
  • A Nagy Webkalauz 6 kiemelkedő témával
  • Kiváló ár/érték arány
  • Örök frissítés
  • Feltétel nélküli 100%-os pénzvisszafizetési garancia
Keresőoptimalizálást segítő eszközök
Elérhető Ingyenes minden látogatónak
Zárolt - regisztráció szükséges Regisztráció* szükséges

* a regisztráció ingyenes