Vicces találati lista

2008. április 09. · 53 hozzászólás

Kategóriák: Google · Érdekességek

Rendszeresen szoktam figyelni, hogy a “keresőoptimalizálás” kifejezésre milyen találati listát ad a Google. 2008. február 6-án meglepődtem az eredményen. Egy olyan weboldal is bekerült az első 10 közé, mely egyrészt nem magyar, de a weboldalt meglátogatva is úgy érzem (bár nem értek azon a nyelven) köze sincs a keresőoptimalizáláshoz.

Gyorsan készítettem egy képernyőfotót, úgy gondoltam, ezt el kell mentenem, mert vicces:

Találati lista a “keresőoptimalizálás”

Érdekes, hogy a 3. találat is releváns a “keresőoptimalizálás” kifejezésre.

Gondolom valamilyen hiba csúszott a Google adatbázisába, mert néhány óra elteltével már nem találtam ezt a weboldalt a listán. Sem az első oldalon, se hátrébb.

Ha tetszett:
Megosztom

53 hozzászólás érkezett ↓

  • 1 HL // 2008. április 09. 18:40

    Kedves Kungl István!

    A probléma okát nem tudom, de nem is erre szeretnék reagálni.

    Magam is foglalkozom keresőoptimalizálással és mind weboldalát, mind eddigi cikkeit nagy figyelemmel használtam és olvastam, és kivétel nélkül hasznosnak tartottam. Jelenlegi bejegyzése valamiért teljesen összerombolta az eddig felállított képet Önről.
    Az ilyen hírek egyrészt nem hírek, másrészt a keresőoptimalizáláshoz szinte nem is kapcsolódnak, harmadrészt pedig egy ilyen színvonalas blogtól ilyen bejegyzést nem vártam volna.

    Az Ön cikkeit azért olvasom mindíg figyelemmel, mert valódi információértéke van az írásoknak. Újdonsággal szolgál és jó lehetőségekre, megoldáskora hívja fel a figyelmet.

    Az itt leírtak saját véleményemet tükrözik, és tettem ezt abból a szándékból, mert az eddigi cikkek fantasztikusak voltak és nem szertném ha egy szokványos blog szintjére süllyedne ez a remek kis oldal.

    Remélem nem sértődik meg és építő kritikaként olvassa bejegyzésemet. Telán néha kell egy kis kikapcsolódás :-)

    Tisztelettel: H.L.

  • 2 Kungl István // 2008. április 09. 19:21

    Kedves H.L.!

    Nyilván ez a cikk nem tartalmaz kézzel fogható információt, mégis szerintem hozzátartozik a keresőoptimalizáláshoz, hiszen a Google adatbázisáról van szó.

    Van néhány olyan dolog, ami csak példaként szolgál bizonyos esetekre, melyek inkább érdekességek, mint alkalmazandó technikák.

    Ez például arra példa, hogy nem szabad megijedni azonnal, ha a Google találati listáján nem várt eredményt látunk.

    A blog kötetlenebb, mint egy olyan cikk, melyet kifejezetten a regisztrált felhasználóknak küldök el. Aki nem akarja, nem olvassa el :)

    KI

  • 3 HL // 2008. április 09. 19:28

    Kedves Kungl István!

    Én kaptam róla levelet. Ezért is csodálkoztam, hogy az eddigi cikkek után…

  • 4 Kungl István // 2008. április 09. 19:29

    Blog értesítőt kapott. Ez automatizált az RSS feed-ből.

    KI

  • 5 HL // 2008. április 09. 19:47

    Kedves Kungl István!

    Köszönöm a tájékoztatást, már világos.

    Az íráshoz további sok sikert és kitartást kívánok!

    Tisztelettel: H.L.

  • 6 Hegyi Zsolt // 2008. április 09. 19:51

    Nekem szerencsére pont fordítva volt. Több hónapja az első 2 helyet “béreltem” ki a gooleban egy adott szóra, de pár napja “lesüllyedtem a 6.-7. helyre. Kis pánik…de másnapra helyre állt a rend. :)

  • 7 pikpok // 2008. április 09. 22:14

    Ha valaki blogot indít, ott sokkal kötetlenebb, viccesebb témákat is felvethet, hiszen ez az ő személyes naplója. Éppen ez a jó benne.
    Egyébként pedig annyiban mégis konstruktív volt a poszt, hogy rávilágít a Google hibái közül egyre. Én is tudok egy hasonlót: sampon keresőszóra hónapok (évek?) óta az első öt találatban van a http://www.sampon.hu 840 000 találatból, ami azért is mulatságos, mert a domain-en kívül nem szerepel a szó az oldalon, sőt teljesen más a témája. Ez a jó helyezés persze a tulajnak sem hoz extra profitot. Bár ki tudja? Aki sampont nem talál, bánatában lehet, hogy vesz telefonkártyát…

  • 8 Gime // 2008. április 09. 22:32

    Hali!

    HL! Vigyázz, ha ilyen vérkomolyan veszed a dolgokat, még a végén bajod lesz, aztán szedheted a dilibogyókat! ;-)
    (amiket csak hülyítőbogyóknak szoktam nevezni, mert másra se jók)

    Szerintem egyébként tökéletesen beleillett a blog témájába ez a bejegyzés, sőt szerintem nem csak a blogba, ha már SEO-ról van szó, simán megejthető lehetne egy cikk is erről a furcsa esetről és (említett) társairól is.

    Üdv!
    Gime

  • 9 Villányi Balázs // 2008. április 10. 07:43

    Ez a bejegyzés nagyon is releváns!
    A Google olyan mérhetetlen nagyképű, és nem hajlandó figyelembe venni a valóságot. Rengeteg hasonló példát lehetne hozni, hogy abszolút nem releváns találatokat is megjelenít a lista. Nagyon bízom abban, hogy elöbb vagy utóbb (ez valószínűleg évekbe fog telni) megváltozik a helyzet és vagy letaszítja egy másik kereső a G-t, vagy hajlandó lesz a G végre reálisan működni.
    A G abban nagyon erős, hogy begyüjti és tárolja a személyes adatainkat is, de mindenféle ködös és titkos okokra hivatkozva valótlan adatokat tesz publikussá.(pl. oldalra mutató linkek)

    Szóval most újabb példáját láttuk a Google rossz működésének.

    Miserable failure!

  • 10 Tamás // 2008. április 10. 09:36

    Sebaj!

    Szerintem egy ilyen hiba bőven belefér, hiszen a Goole is csak egy “gép”, és a kutyát sem izgatja a hottentotta weboldal a magyar találatok között.

    Avagy, most kezdjünk el bosszankodni amiatt, hogy a sárgák már ide is betörtek?

  • 11 Buzsáki Gábor // 2008. április 10. 10:01

    Szerintem nem véletlenek ezek a változások… Ezen kiugró oldalak többsége két dologban megegyezik: magas látogatottság, Google hirdetések. Nem lennék meglepve ha mondjuk így befolyásolnák a hirdetések futtatását. (Ez csak feltételezés!)

  • 12 Denio // 2008. április 10. 10:26

    Szép, szép :)
    Azért ez mókás. Mi mindent vegyünk komolyan, de a google ennyire megbízható? Mondhatná erre bárki, hogy nekik is lehet bakizni, no de miért is ez a felhajtás? Akkor, amikor negyedévente más tenderek mozognak és valaki ne adj’ Isten vért izzad, hogy egy jó weblapot készítsen - ahogy szólás-mondás is tartja: “tiszta kód, rendes hely”.

    Nekem egy olyan elképzelésem lenne, hogy a keresőoptimalizálás kínai megfelelője a harmadik találat volt. Ezen felül bizonyos betűkombinációk megfelelője is lehet ott egy kanji (vagy mi). A kódolással rendszeresen problémájuk van és nem egyszer láttam ilyen és ehhez hasonló otromba csúnyaságot.

    Üdv.
    Denio

  • 13 Szűcs Ádám // 2008. április 10. 11:37

    Az én weboldalam egyszer a HANATÉKA kifejezésre volt első. Ezt a webmaster tools-ban találtam, rákerestem, és tényleg. Az oldalamon nem szerepel a szó, és elvileg rám se hivatkoznak ilyen névvel. A Google szerint mégis volt egy lap.hu, ahonnét a Hanatéka szöveges link mutat rám. Persze a lap.hu-n nem voltam ott, megnéztem a forrásában is :)

  • 14 Szekeres Viktor // 2008. április 10. 11:49

    István,

    Figyeld meg: mindig azok kritizálnak akik nem vásárolnak. Nem kell különösebb jelentőséget tulajdonítani nekik.

    Viktor

  • 15 pikpok // 2008. április 10. 14:58

    Egy kicsit más, de azért gúglis téma:

    Van egy weboldalunk 2007 júliusa óta, aminek folyamatosan emelkedik a látogatottsága, de kiszámítható mértékben, vagyis nincsenek nagy zuhanások, vagy kiemelkedések, egyenletes a tendencia.
    Ezenkívül van egy blogunk is, amire (természetesen) elhelyezünk időnként ránk mutató mélylinkeket, és egyébként ott olvasható a honlap címe is. A minap egy jólsikerült bejegyzésnek köszönhetően kikerült a blog a blog.hu és az index főoldalára is, aminek köszönhetően rengeteg komment érkezett. Értelemszerűen ez megnövelte az átlátogatók számát is, rekordlátogatószámot eredményezve - ezzel semmi gond, soha nagyobb problémánk ne legyen.
    A nagy kérdésem az, hogy ezen a napon mitől lett kb. 40%-kal több a keresőszavas találatunk???? Ennek közvetlen köze nem lehet a bloghoz. Arra gondolok, hogy a napi látogatószám befolyásolhatja a pillanatnyi pozíciót a találati listán? Mi a véleményetek?

    Pikpok

  • 16 Csapa // 2008. április 10. 15:59

    Üdv Mindenkinek!

    Én azoknak tudok igazat adni, akik igenis komoly problémának tartják a “gyógylé” bakijait. Vagyunk egy jó páran, akik a SEO-val foglalkozunk, sőt van aki ebből próbál megélni is. Amikor a nem kevés befektetett munka, és a szintén elég sok ráfordított idő után azt látjuk, hogy olyan oldal van az általunk optimalizált site előtt, ami nem is odavaló, akkor ez több mint bosszantó. Sajnos én is találkoztam már a fent említett többi problémák mindegyikével, nem is egyszer. Örülök neki, hogy István felvetette ezt a részét is a dolognak. Úgy lesz egész egy téma, ha minden oldalról kivesézzük.

  • 17 Kakas Béla // 2008. április 10. 17:36

    Kedves Kugl István Valoszinü hogy a google gépezete hibázott vagy profi Kinai vagy Japán nyelvterületen.
    Béla

  • 18 KarrierMáshogyan // 2008. április 10. 18:20

    Egyetértek Bélával, valószínűleg valamilyen kódlap hiba. Nagyon kiélezett versenyben természetesen nem „kárt” is okozhat, viszont nem jellemző.
    Bár aki bármilyen módszerrel, ilyen tömegű, és ilyen sebességgel frissülő adatbázist kezel, és soha nem hibázott az vesse rá az első követ!

    Összességében, ha jól műveled megélhetést hoz neked, a Googli, persze az eredményeket figyelni kell!

    Üdv: István

  • 19 Janika // 2008. április 10. 21:29

    Ez is csak annak a bizonyitéka, hogy a keresökkek soha nem azt az oldalt találjuk meg amire igazán szükségünk van. Sokan szerintem saját tapasztalatból, beütik a keresöbe a szót amit keresnek, és alul rákattintanak az ötödik, vagy tizedik oldalra, mert ott van a valóág.
    Janika

  • 20 pikpok // 2008. április 11. 13:22

    Üdv mindenkinek!
    Tegnap feldobtam egy témát, ill. kérdést, de nem kaptam rá választ. Most leegyszerűsítem:
    Lehet-e ráhatással a napi látogatószám extrém növekedése a keresőkben elfoglalt pillanatnyi pozícióra? Vagy azért ennyire nem bonyolult a googlebot?

    pikpok

  • 21 kulcsszo // 2008. április 11. 13:22

    Úgy látszik az ázsiaiak a magyar seo-ban is üzletet látnak;) (google karakter olvasási hiba, vagy ennyire hasonló a két írás)
    Félre a tréfával, azért az is érdekes, hogy nyelvtanilag a kereső optimalizálás lenne helye és nem az egybe írt változata.

  • 22 Rábli Tamás // 2008. április 16. 16:01

    Nekem tetszik ez a kis változatosság. A lényeg, hogy helyreállt.

  • 23 Kungl István // 2008. április 16. 21:30

    válasz: #20

    Szerintem a napi látogatószám nincs hatással közvetlenül a pozíciókra. Néha előfordul, hogy egy téma nagyon feldobott lesz és sokkal többen keresnek rá, mint általában. Ekkor, pozíció javulás nélkül többszöröse is lehet a keresőkből érkező látogatók száma.

    Nekem olyan tapasztalatom volt, hogy a hiradóban elhangzott hír után rengetegen kerestek egy keresőszóra, ami pozíció javulás nélkül is óriási eredményt hozott.

    KI

  • 24 pikpok // 2008. április 18. 10:12

    Kedves István!
    Köszönöm a választ! Nekem sem tűnik logikusnak ez az összefüggés, csak gondoltam megkérdezem, hátha vannak hasonló tapasztalatok. Most megint megnéztem a statisztikát, és látom, hogy 7.-e óta (ez az ominózus nap) a keresőszavas találatok száma észrevehetően emelkedett. De lehet, hogy ez a korábban feltett új aloldalak beindexelésével esik egybe, és emiatt van az egész.
    Egyébként ha már az indexelésnél tartok, mi a tapasztalata, egy teljesen új weboldal legkorábban hány nap alatt indexelődött be, azaz mi az abszolut rekord?

    pikpok

  • 25 Kungl István // 2008. április 18. 10:51

    válasz: #24

    Kedves Pikpok!

    Nekem 2-3 nap volt a leggyorsabb index. Ezt erős rámutató hivatkozásokkal sikerült elérnem. (persze az index még nem jelenti a jó helyezést is egyben;)

    KI

  • 26 pikpok // 2008. április 18. 20:40

    Az szép!
    Nekem ideális esetben 5-6 nap múlva érkezik az első keresőszavas találat. Igaz, ettől még lehet, hogy hamarabb megtörténik az index, de csak akkor veszem észre az Analytics-ben, ha konkrét klikkelés történik.
    A lényeg, hogy hozzáértő programozással, körültekintő kulcsszóválasztással, megfelelő mennyiségű szövegtartalommal csodákat lehet tenni. No meg persze van még néhány apróság, de talán ezeket most itt ne firtassuk, hátha untatnánk vele a többieket:))

    Más.
    Érdekes dolog ez a PageRank. Kicsit túl van misztifikálva szerintem. Koránt sem működik olyan flottul a rendszer, mint ahogy azt egykor kitalálták. Van pl. egy olyan oldal (külföldi), ahol összegyüjtötték a “világ legsz@rabb weblapjait”. Szó szerint ez a címe a lapnak, elnézést. Namost ezek a pellengérre állított oldalak valóban kritikán aluliak, némelyiken csak egy, azaz egy darab szó van elhelyezve. Mégis mind 4-es, 5-ös PR-kel rendelkezik, mivel sokan klikkelnek rá. Mert nyilván nem a tartalmuk miatt. Itt máris dől a PR logikája: magas PR = értékes tartalom.
    Egy másik (magyar) oldal PR értéke 4-es, de tudom, hogy napi 8-10 (!) látogatója van, és az egész egy káosz.
    Erről mi a véleménye?

    Ja, és a “sampon” keresőszóra a sampon.hu már a második! Ez egy vicc…

  • 27 Kungl István // 2008. április 19. 08:13

    válasz: #26

    A PageRank-nek nincs köze az értékes tartalomhoz. A PageRank egyszerűen csak a rámutató (és kimutató) hivatkozások száma és értéke alapján képződik. Csupán egy gráfelméleti algoritmus alapján számolják. Ezért nem is szabad túlértékelni.

    A feltevés az, hogy ha van egy jó tartalom, akkor arra biztosan sokan hivatkoznak. A jó tartalom pedig szubjektív.

    Összegezve a jó PageRank-ből nem következik a jó tartalom és fordítva is igaz. A jó tartalom nem feltetlenül jelent jó PageRank-et is.

    KI

  • 28 pikpok // 2008. április 20. 09:01

    Hogy mennyire nincs köze PageRank-nek a tartalomhoz az a következő példákból is látszik:

    http://www.fredfrap.com/ PR 4
    http://www.globalaigs.org/ PR 5
    http://www.bvsinc.com/buick_nash/lobby.asp?goBackTo=bankDoor
    PR 5
    stb…
    Ez az utolsó ráadásul még a böngészőablakomat is átméretezte, ami miatt véletlenül bezártam az egész Mozillát, így ezt a bejegyzést második nekifutásra sikerült összehoznom:( Honnan veszi ahhoz a bátorságot egy “webmester”, hogy átrendezze a gépem beállításait?!!!

    A web-ergonómiáról is érdemes lenne indítani egy eszmecserét

  • 29 Lukucz István // 2008. május 21. 19:13

    Kedves István!

    Ezt, önnek köszönhetem! [url=http://kepfeltoltes.hu/view/080521/google_helyez_s_ATONSEC_Kft._www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/080521/google_helyez_s_ATONSEC_Kft._www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]
    A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]
    Örök hálám!
    ÜDV!

  • 30 Molnár Gergely // 2008. augusztus 11. 16:27

    Kedves Kungl István!
    Azt szeretném megkérdezni hogy kb. mennyi idő míg a Google felismeri a weboldalamat és rajta levő jól optimalizált tartalmat? Még egy kérdést szeretnék tenni van egy másik oldalam. Azt el kezdtem optimalizálni. Itt a cím: http://dragonballom.extra.hu/( rossz kritikát nem kérek kezdő optimalizáló vagyok :D ) tehát az a kérdésem lenne hogy a helyezés vizsgálóba beírtam hogy dragonball és hol 380-ik hol 178-ik hol pedig 290-ik hol minden mérésen más eredményt mutat. Ez mért van? Aa mérések közti idő kb. 30mp. nem értem erre szeretnék választ kapni ha lehetne nagyon örülnék ha választ e-mailbe kapnám.
    Előre is köszönettel Molnár Gergely

  • 31 Portás // 2008. szeptember 02. 20:46

    Jó is ha a kugli lepucolja a hülyeségeit, mert a bizalmi tőke elvesztése még neki is sokba kerül.

  • 32 Goza Vida // 2008. szeptember 05. 22:57

    Kedves Kungl István!

    Szeretném megköszönni a rengeteg segítséget.

    További sikereket kívánok!

    N.L.

  • 33 Hollós Béláné, Marcsi // 2008. szeptember 23. 10:40

    Ha már a mókánál tartunk: a legjobban az tetszett, hogy egy szívemcsücske próbálkozást a Google keresője az első oldalon hoz (most már egy jó hónapja), se PageRank értéke az oldalnak (a komoly tartalom azért megvan) és a látogató statisztikámban láttam a “pánikot”, ahogy az első napokban (vélhetően minden profi) megrohanta az oldalt (na jó túlzás nem volt nagy a tolongás, de azóta látogató sem), hogy mi lehet itt! És ebből láttam meg István munkájának a nagyszerűségét, hogy a tanultakat alkalmazva lehet jó helyezést elérni a találati listán és elég rövid időn belül is. Azért is volt jó érzés ez, mert olvastam olyan véleményt (nem itt), hogy az ilyen oldalak említésre sem érdemesek! Azért megnézném most azt, aki ezt írta és látja ezt a helyezést (hogy ne legyen túl homályos: egy linkinditó oldalt szerkesztek a http://www.linkindito.hu-ban.

  • 34 Bolla Péter // 2008. október 18. 11:41

    15.23-as kérdéshez

    Nekem az a gyanum, hogy a google figyeli az oldal látogatottságát is. Vagyis, ha van egy nagyobb(kimagaslóan nagyobb?) hullám, akkor utána igenis előrébb hozza az oldalt is.

    Talán egy jól sikerült kampány után kell megnézni a google pozíciót, és ez megerősítene vagy megcáfolna.

  • 35 Kungl István // 2008. október 20. 13:58

    válasz: #34

    Ezzel azt feltételeznénk, hogy a Google ismeri az összes weboldal látogatottságát, ami persze nem kivitelezhető.

    Nagyobb kampány esetén megnő a bejövő linkek száma is általában, amit a Google is lát, és ettől javulhatnak a pozíciók is egyben.

    KI

  • 36 Ralgo Balázs // 2008. november 22. 17:55

    H.L.!!!!

    Sajnos csak most olvastam a cikket, teljesen más témával foglalkozom, de mindig felháborítanak az ilyen bejegyzések, mint H.L. (!!!) bejegyzése!
    Nem elég komoly??? Nevetségesek az ilyen emberek, és sajnálatra méltóak!
    Tisztelt István! Munkájához sok sikert és kevesebb ilyen agyatlan betokosodott olvasót kívánok!

    Üdvözlettel: Gábor

  • 37 Budapesti Hitel Központ // 2008. december 12. 14:03

    Hát igen. Előfordulnak ilyen hibák a google-nél. Egyszer egy ilyen hibának köszönhetően a honlapom előreugrott a 4. helyre a 14-ről. Sajnos nem maradt ott és a kollégám egy másik helyen próbálkozva nem is látta ezt az eredményt.

  • 38 hal // 2008. december 29. 20:02

    Gratulálok István, így karácsony tájékán, mert ahogy látom a 2008. februári állapotokhoz képest, Te vagy az első az ominózus “keresőoptimalizálás” szóra.
    BUÉK.

  • 39 Bogdányi Zsolt // 2009. január 29. 04:08

    Üdv!
    Sok helyen megfordultam már, megpróbálom it is, hátha tud valaki valami okosat.
    Az oldalam a “szerszám” keresőszóra január elején a 10-ben volt, aztán hirtelen 300x-edik, majd egyre lejjebb, most már nincs az 1000-ben! Nem másoltam, nem csibészkedtem, mi a fene lehet a baj?
    Köszi előre is

  • 40 Bogdányi Zsolt // 2009. január 30. 18:55

    senki? :)

  • 41 Kungl István // 2009. február 01. 21:37

    válasz: #39

    Valami probléma biztos van a site-al, mert csak a főoldalt tárolja jelenleg:
    http://www.google.hu/search?q=site%3Awww.szerszamkereso.hu

    vagy egyszerűen túl fiatal még az oldal?

    KI

  • 42 Bogdányi Zsolt // 2009. február 03. 03:38

    www nélkül egész más:

    http://www.google.hu/search?hl=hu&q=site%3Aszerszamkereso.hu&btnG=Keres%C3%A9s&meta=

    ilyenkor lehet valami okosat tenni?
    (viszonylag fiatal, viszont mint írtam, volt már sok keresőszóra a 10-ben. állítólag sandbox meg nem létezik)

  • 43 Bogdányi Zsolt // 2009. február 12. 14:02

    Köszönöm, visszajön lassan.
    Úgy látszik, mégiscsak van sandbox, itt meg nem nagy a forgalom:)

  • 44 Fekete Adriána alexa // 2009. február 25. 18:12

    Kungl István!
    Ugye azt kérdezte milyenbolygót néztünk meg a csillagvizsgálóval tegnapeste hát én az elegemvanebbőlbolygót.Ja és ha még mindig lenne kifogása egy butáknyelvét is tanultam, azt, hogy.He-nyelvetü lúgyy ekellv amondanig ,yhogyt eak iszós kelejéreu nésg lai svégéret vrakunkv negy! !betűt!.Na amit most mondtam olvassa össze.Ja és kicsengettek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 45 Masszázs // 2009. április 02. 16:17

    Menyire örülnék neki ha egyszer az egyik oldalamat egy olyan szó találati listájának az elejére tenné a gugli ami nem releváns de van napi több tízezer keresés rá.

  • 46 Kis Viktor // 2009. július 03. 00:03

    Én szénné röhögtem ezen magam. Ezek nagyon profi keresőoptimalizálók lehetnek, ha egy magyar listára is fel tudtak kerülni. Csak a találati lista optimalizálást kéne még gyakorolniuk. lol.

  • 47 Varga Gábor // 2009. július 30. 01:09

    Ez tényleg érdekes. De ilyet én is tudok fotosoppal csinálni… :) :) Najó csak eszembe jutott, nem feltételezném… Viszont azt gondolom hogy ilyen hiba megengedhetetlen. Egy gép sohasem téved, maximum a programozó, vagy a hardver gyártója aki nem vett figyelembe valamit, vagy hibázott és rendszerhiba jött létre… A gépek nem tévednek. Azt csinálják amit mondanak nekik. Ha nem teljes a mondanivaló a kkor nem pontos az eredmény. :)

  • 48 Szűcs Gergő // 2009. szeptember 10. 21:20

    Tisztelt Kungl István!
    Köszönöm a segítséget.Az oldalam látogatottsága megugrott.Egyik napról a másikra 50-ről 349-re ugrott!
    További jó munkát!

    SzG

  • 49 Termopan // 2009. szeptember 18. 20:15

    Tisztelt Kungl István úr!

    Próbálom optimizálni a weboldalam az Öntől szerzett ismeretek alkalmazásával. Ha lassan is, de a látogatottságom egyre növekedik :)
    Köszönöm.

    Ben Joe

  • 50 Puho Ferenc // 2009. október 05. 14:00

    Láttam már ilyen japán betűket a találati listán, amikor elgépeltem a kereső kifejezést.

  • 51 NainiaNub // 2010. július 19. 02:59

    Hey there everybody. My name happens to be Sandy and My spouse and i would want to deliver excellent service as a occasion adviser. PhillyMoonBounces.com is simply the regions foremost backyard shindig lease service provider. Focusing on backyard jumpers water slides, dunk tanks, enormous slides & cotton candy. Backyard celebrations within the greater Phila general vicinity usually are our sole market. Simply see us at moonbounce philadelphia

  • 52 G LÁszló // 2018. augusztus 07. 20:48

    Tisztelt olvasók a cikk igaz és nem egyedi!
    Évek óta naponta többször, nézem a keresési találatokat, ezért több százszor láttam, olyan oldalt aminek köze sem volt a kulcsszóhoz! Viszont olyan oldalakat levesz a GOOGLE a találati listáról, mely a irányelveinek megfelelően van kidolgozva! Nem olvastam minden hozzászólást, de vannak itt olyanok, akik ki tudja miért pártolják a GOOGLE-T! Talán hozzájuk tartozik, csak nem publikálja!

  • 53 G LÁszló // 2018. augusztus 07. 21:09

    Kedves Bogdányi Zsolt!
    Nem Tudom hogy lehet közvetlenül írni neked!
    Az hogy a site:szerszamkereso.hu re nem jelenik meg találat azt jelenti, hogy a GOOGLE indexben nincs benne az oldal!
    Ha az első tízben volt az oldal, akkor nagy gubanc van!
    Üdv!

Hozzászólás

(Kerüljük a kulcsszavakat a névben)
* Kötelező mező. Az e-mail cím nem jelenik meg a blogon.