keresőoptimalizálási elemzés, tanulmány készítése - ajánlatkérés

Szép a weboldala, de nem elégedett a
helyezéseivel vagy a látogatottságával?
Nem tudja merre induljon el?

Mi személyre szabott megoldást nyújtunk arra,
hogy weboldala a találati lista élére kerüljön!
Pénzvisszafizetési garanciával!

Hogyan? Töviről-hegyire átvizsgáljuk a weboldalát és megadjuk a növekedéshez szükséges konkrét teendőket.

Minden weboldal egyedi és egyedi célokat is várunk el tőle. Az elemzés során ezen célok alapján vizsgáljuk át a weboldalt és megadjuk, hogy mit hogyan kell változtatni a jó pozíció eléréséhez. Nem általánosságokat írunk le, hanem minden oldalt, illetve oldaltípust egyesével végignézünk és megadjuk szükséges tartalmi és szerkezeti módosítási javaslatokat.

Az oldalelemzésen túl, az optimalizálás egész stratégiáját úgy állítjuk össze, hogy az teljes egészében a kitűzött célokat szolgálja.

Kérjen ajánlatot most azonnal >>


Kinek ajáljuk a keresőoptimalizálási elemzést?

Tapasztalataink szerint már nagyon sokan vannak, akik keresőoptimalizálással foglalkoznak. Sőt a legtöbb weblapkészítő cég is feltünteti, hogy keresőoptimalizálással is foglalkozik. Lehet hogy az a cég is, aki az Ön weboldalát készítette.

Valamiért mégis elégedetlen, ha az elemzésünkön gondolkodik.
Biztosak vagyunk abban, hogy weboldaláblól még nem hozták ki a maximumot!

Ennek az elemzésnek a segítségével Ön pontosan látni fogja, hogy hol van a hiba. Megadjuk, hogy miért nem hozza a weboldal azokat a forgalmi adatokat, amelyeket elvárna tőle, illetve ezeknél többet is. Nem csak azt írjuk le, hogy mi a rossz, hanem azt is, hogy mit kell változtatni ahhoz, hogy javuljon a helyzet.


FONTOS!!! Nem automatizált vizsgálatról van szó!

Nagyon fontos hogy a keresőoptimalizálási elemzés elkészítése nem egy autómatikus szoftver segítségével történik. Minden esetben manuálisan vizsgáljuk az oldalakat, a forráskódot, a tartalmakat és minden a keresőoptimalizáláshoz köthető egyéb jellemzőket.


Keresőoptimalizálás tanácsadás kontra konkrét kivitelezés?

Ha tehetnénk, saját magunk módosítanánk és optimalizálnánk minden honlapot, melyre megbízást kapunk, de sajnos sokszor ezt nem tudjuk vállalni, mert nem ismerjük az adott weboldal fejlesztési sajátosságait.

Másfelől a keresőoptimalizálás ma már sokkal komplexebb annál, hogy csupán elegendő lenne a fejlesztőnek néhány paramétert beállítania, vagy néhány bejövő hivatkozást gyűjtenie.

Az elemzésünk révén egy keresőoptimalizálási stratégiát fog kapni, melynek segítségével az Ön weboldala lehet az első a találati listán. Végre megelőzheti konkurenseit.

Tapasztalataink szerint a leghatékonyabb munkamódszer az, hogy az instrukkcióink alapján a módosításokat a honlap fejlesztői végzik el, mivel ők ismerik legjobban annak kialakítását, rendszerét.

A keresőoptimalizálási elemzésünk révén tehát egy olyan személyre szabott stratégiát fog kapni, melyben pontosan megmondjuk, hogy Önnek vagy webmesterének mit kell változtatnia az oldalon és az egész online jelenétén ahhoz, hogy elégedett legyen a honlap helyezéseivel, látogatottságával és profitjával.

Kérjen ajánlatot tőlünk >>


Mit tartalmaz a keresőoptimalizálási tanulmány?

  • A vizsgált weboldal elemzése először általánosan: olyan problémák feltárása és megoldása, amelyek globálisan az egész weboldalra érvényesek. Ezeket minden egyes lapon el kell végezni. Például: megfelelő tartalmi kiemelések, forráskód-beli problémák, bejövő hivatkozások, helytelen programozói megoldások, stb.

  • Szerkezet megadása és az oldalak megfeleltetése: A weboldal szerkezet és a keresőoptimalizálás szempontjából lényeges weboldalak feltárása. Párosítás az egyes kulcsszavakkal: Megadjuk, hogy keresőoptimalizálás szempontjából mely oldalak, oldaltípusok lényegesek és megadjuk azt is, hogy ezeket mely kulcsszavakra kell optimalizálni.

  • Az egyes oldalak részletes elemzése: Miután meghatároztuk mely weboldalak lényegesek keresőoptimalizálás szempontjából és összepárosítottuk őket a kulcsszavakkal, részletesen elemezzük azokat külön-külön. Egyenként, megadjuk, hogy mit hogyan kellene módosítani. Minden oldalra (azonos típusú oldalak esetén egy példaoldalon keresztül) meghatározzuk a szükséges tartalmi és szerkezeti módosításokat. Példákkal illusztráljuk, hogy mit hogyan kell megadni.

  • Konkurens és saját viszontlink hálózat elemzése: A három legfontosabb kulcsszóra megnézzük az aktuális Google találati lista első 20 weboldalát és feltérképezzük a teljes viszontlink hálózatukat. Ez három kulcsszó esetében összesen hatvan weboldalt jelent. Ugyanezt elvégezzük az Ön weboldalára is. A vizsgálat eredményeképpen teljes képet kaphatunk az Ön weboldalának és a konkurenseinek viszontlink-hálózatáról. Ezzel gyakorlatilag azt is megadjuk, hogy hova kerülhet ki az Ön weboldalának linkje, ami hatalmas segítség lehet a későbbi linknépszerűsítés során.

  • Keresőoptimalizálási stratégia a helyezések javítása és a folyamatos látogatottságnövelés érdekében.


Pénzvisszafizetési Garancia

Rögzítjük a megrendeléskor elért forgalmi adatokat, pozíciókat és, ha az általunk leírt javaslatok teljes kivitelezése után
6 hónapon belül nem történik semmilyen előrelépés, akkor visszafizetjük Önnek a teljes elemzés árát.
Így tehát Önnek NINCS semmilyen kockázata.

Ajánlatot kérek >>


Néhány ügyfelünk, akikkel dolgoztunk


A tanulmány melyet megrendeltem és megkaptam, meglepően kimerítő volt. Az elmúlt hetekben igyekeztem a tanulmányban adott instrukciókat követni, annak megfelelően átalakítani weboldalunkat. Ezen kívül rendkívül hasznosnak találtam még a kapott "lehetséges viszont linkeket", melyek nagy részét szintén felhasználtuk.

A végrehajtott változtatások és link elhelyezések után a http://www.fensterplast.hu weboldalunk sok más keresőszó mellett a "műanyag ablak", a "műanyag ablak III kerület" és az "ablak óbuda" keresőszavakra a google keresőjében hetek óta stabilan az első helyen áll.

Ennek köszönhetően weboldalunk és cégünk forgalma is jelentősen nőtt, köszönjük az alapos munkát!

Mészáros Attila
ügyvezető

Ami a segítségünkre lehet

A tanulmány készítésében és eredményességében is nagy segítséget jelent, ha rendelkezésre állnak korábbi látogatottsági statisztikák, például a Google Analytics révén. Illetve ha már használta a Google Adwords szolgáltatásait a honlapra, akkor a kulcsszavak kiválasztásához is fel tudjuk azt használni. A Google Webmaster Tools-t pedig mindenképpen érdemes beüzemelni, ha még nem tette volna.

Ha van néhány kiemelten fontos kulcsszó, akkor azt az ajánlatkérő űrlapnál írja meg nekünk. Persze elképzelhető, hogy az Ön weboldalára nem is határozható meg egyértelműen ez a néhány keresőkifejezés, hanem jóval több, akár több 100 kifejezésre is érdemes optimalizálni. Az ajánlatkérő űrlapnál ennek megfelelően válasszon az opciók közül.


További kérdésem van >>

Ajánlatkérés keresőoptimalizálási tanulmány készítésére

Személyes adatok:
E-mail cím*:
Vezetéknév*:
Keresztnév*:
Telefon*:
Némi információ a weboldalról:
Vizsgálandó weboldal:
Jelölje meg, milyen információk állnak rendelkezésre az elemzéshez:
Kulcsszavak meghatározása:
Preferált kulcsszavak*:
 

vesszővel elválasztva
Egyéb leírás, megjegyzés:
Keresőoptimalizálást segítő eszközök
Elérhető Ingyenes minden látogatónak
Zárolt - regisztráció szükséges Regisztráció* szükséges

* a regisztráció ingyenes